19122013 | feestdagen


De workshop van dinsdag was heel gezellig. Zo gezellig dat ik vergat om foto's te maken. Dus maakte ik na afloop maar een foto van de verlaten tafel...
In januari geven we weer workshops, nu is het tijd voor vakantie en de feestdagen. En daarvoor maakten we nog een kaartje met ecoline, vilt en wat borduursteekjes.
Gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2014!

17122013 | workshopWollen kuiven, staan op mijn tafel te wuiven... En fluisteren zachtjes in het oor; 'Tot vanavond hoor...'

Zo. Is dat even poëtisch. Vanavond een viltworkshop. De zachte wol, fijne kleuren en mijn nieuwe kanten tafelzeil... het is alsof het hier binnen een beetje lente wordt!

Op verzoek van een aantal die niet in deze drukke maand een gaatje konden vrijmaken in hun agenda voor een viltworkshop; in januari volgt er nog één. Blijf op de hoogte via facebook.

13122013 | vilt


Vilten is leuk. Vilten is heel ontspannend. Prettige bijkomstigheid; je gebruikt warm water... Vilten is dus een fantastische bezigheid tijdens de koude decemberdagen. Dinsdag 17 december om 20.00 uur een viltworkshop; aanmelden kan via mevrouwwispeltuut@gmail.com. Welkom!

04122013 | oefenen
Ik kan me de uren aan tafel met mijn moeders knopendoos nog goed herinneren. Zelf zat ze dan achter de snorrende naaimachine. Leuk om te zien dat de geschiedenis zich herhaalt (mam, bedankt!).

Ja, jong geleerd is oud gedaan. Dat is ook zo met creativiteit. Creative intelligentie noemen we dat. Van harte welkom op onze workshops, waar we Crea Bea's en Ik-ben-hier-nooit-goed-in-geweest's inspireren. En we oefenen hier thuis gewoon verder!