fotografieF O T O ' S vangen een moment. Een karakter. Een sfeer. Een gevoel. Iets om te koesteren. Dat 'vangen' doe ik graag. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen foto maak. En zonder camera zie ik alles nog als plaatjes. Het licht, een gebaar, een uitdrukking of de kleuren... vaak is het moment snel voorbij; dat maakt het voor mij spannend om het goed vast te leggen. Ik houd van spontane beelden. Details. Allerdaagse taferelen. Iets fotograferen zoals het is; ik word er blij van.

Daarom ben ik ook niet zo'n voorstander van bewerkte foto's. En bij voorkeur ook geen statische poses of kunstmatige glimlachen - oke, een paar dan. Liever beleef ik het moment mee door de lens en geef ik af en toe eens een aanwijzing. Voor de lens voelen velen zich een beetje kwetsbaar. Voor mij een uitdaging om je gerust te stellen; je moet je niet ongemakkelijk voelen.
Ik denk daarom ook graag van tevoren met je mee over de aankleding en setting van een shoot, zodat het echt iets persoonlijks is; wat bij je past.

Enthousiast? Ik hoop je snel te ontmoeten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Liefs,
Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen