20112014 | welkom winter


Het schijnt er bij te horen. Je hebt dagen als huisvrouw dat je denkt - wanneer je 's avonds met een warme kop thee in je handen in het niets zit te staren - dat je nauwelijks wat hebt gedaan.
Dat komt omdat je die dag veel 'kleine' dingen hebt gedaan, druk bent geweest met de kinderen of hebt zitten bellen bijvoorbeeld. 

Gelukkig heb je dan ook dagen waarop je onwijs veel zichtbaars en tastbaars doet. Dat brengt de boel weer in evenwicht. 
Vandaag had ik zo'n dag. Lekker naar de bibliotheek gewandeld met Lev en Leah Nore. De achtertuin kortgewiekt (een beetje onbesuisd, met een grote heggenschaar), de vloer beneden gezogen en gedweild en een taart gemaakt voor de vogeltjes. Met Lev. Er zat een vetlaag op m'n kookplaat, maar die heb ik natuurlijk niet op de foto gezet.

En ook nog even creatief geweest. Van de gesnoeide klimop heb ik een krans gevlochten. Twee uitgedroogde Annabella's erin, zie daar. Voor zolang hij stand houdt een enig gezicht.
Voor ideetjes wat betreft het maken van vogelvoer moet je eens kijken op sites als pinterest. Of deze, maar zo professioneel is'tie van mij niet geworden hoor. Kijk voor de zekerheid even op de site van de vogelbescherming, want je kunt niet zomaar elk vet of zaad voorschotelen. En natuurlijk pas voeren als ze het straks echt koud krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten