07012015 | avonturen in de wildenis
En dan zie je ineens de pioenroos alweer boven de grond uitkomen. 
Samen met het winterzonnetje stemt dat me alweer stukken beter. Zoals iemand al zei; het zullen de hormonen wel zijn.

Want het is wel 'voorjaar' in mijn buik. Vorige week heb ik het kindje voor het eerst gevoeld; twee bescheiden plofjes en bij de verloskundige kon ik even luisteren naar het kloppen van het hartje. Het geluid - gesuis met razendsnel hoefgetrappel - doet me denken aan iemand te paard in de wildernis, galopperend door het struikgewas, waarbij de adrenaline door de bloedvaten gutst. Of aan ons konijn dat hysterisch bang is en waarbij het stro en zaagsel je om de oren vliegt als je in de buurt komt. 

Ach ja, na het voeren van de wilde dieren en een wandeling over ons landgoed, besef ik dat we het goed hebben. Dat er zoveel is om van te genieten. Dat ik - zo vaak - teveel wil en dat het dan ook perfect moet zijn. Ik kwam hier nog een mooie quote tegen; "It's ok to be happy with a quite life". Precies. Het hoeft niet altijd één groot, waanzinnig en perfect avontuur te zijn. Hoe alles dan toch weer goed kwam. 

Ps. En die blauwe druifjes; dat valt ook best mee. Best leuk geworden eigenlijk. 

5 opmerkingen:

 1. Ik zag die foto van de blauwe druifjes... En dacht nou dat valt toch reuze mee ;) maar die conclusie had je dus zelf ook al getrokken... Mooi hoe je schrijft over ons landgoed.... Want rijk zijn we...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel elegant is het niet, die druifjes. Er is een bolletje helemaal verdrongen, maar het valt zeker mee bij daglicht ;)
   En wat betreft ons landgoed; het is nog geen 40 m2 hoor, maar altijd nog meer dan een balkon.

   Verwijderen
 2. Had ik je al gefeliciteerd trouwens, met dat kleine wondertje in je buik?
  Gefeliciteerd:)!

  Ik hoop dat je lekker weer wat meer energie krijgt en dat het een mooie, warme, waardevolle tijd van verwachting wordt samen met je Lief en kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo zie je opeens weer wat mooi dingen. Ik vind de druifjes best mooi zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, gefeliciteerd! Heb heel lang niet geblogd en geen blogs gelezen. Maar ik ben weer terug;-) Geniet van het wonder!

  BeantwoordenVerwijderen