28012015 | dromen uitgestippeld
Ik gaf af en toe eens een workshop. Ik knutselde wel eens wat zonder er echt een bestemming voor te weten. En ik droomde. Om er iets mee te doen. Om anderen te ontmoeten, te inspireren, te creëren. En nu komt daar verandering in.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zo vaak ongeduldig was. En het me onrustig maakte. Ik wilde iets. Maar wat, hoe, waar... De komende tijd zal ik meer vertellen, naarmate de plannen concreter worden. Maar het ligt in ieder geval vast dat er in de toekomst wat dromen werkelijkheid worden. Op dit moment ben ik nog een beetje aan het puzzelen en brainstormen, maar over ruim een maand is het zover. Klinkt een beetje vaag misschien, maar dat is het ook nog.
Ik ben alleen gewoon heel erg blij en dat wilde ik even kwijt. ;)

3 opmerkingen:

 1. oei je lijkt er een meester in te zijn om mensen nieuwsgierig te maken :)...en die gevoelens ken ik maar al te goed... hier ook een tijd aan het stoeien geweest met zulke dromen... die van mij zijn ondertussen even geparkeerd in de koelkast...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, brainstormen is heel goed. Dat zorgt voor veel nieuwe ideeën. Wie weet heel erg bruikbare ideeën. Ik ben ook wel een beetje nieuwsgierig net als Ilse hierboven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dirianne6.2.15

  Weer eens je blog doorgelezen. Lees me zo nu en dan weer eens bij:) Maare... ik ben ook wel benieuwd nu hoor. Vertel je me volgende week meer? :-)

  BeantwoordenVerwijderen