29102016 // loveshootWat een heerlijk weer vandaag, fris maar met een warm zonnetje, mooie wolkenluchten en herfstbladeren. De locatie van vandaag; de verkleurende natuur en oude schuren. Lang leve de liefde met vlinders in je buik en vlinders bij het raam. 

De andere shoot die ik vandaag deed, volgt nog. Fijn weekend!

25102016 // buitenEven een rondje lopen. Ik loop wel eens op de hond te foeteren - ik heb gewoonweg geen zin om een rondje te lopen. Niet dat ik lui ben of niet graag buiten kom, maar omdat ik altijd denk iets 'beters' te doen te hebben. Maar niets is minder waar, want wandelen is natuurlijk heel zinvol. De camera gaat steeds vaker mee (zelfs naar de supermarkt) en ook vanmiddag, toen ik het bos indook met de hond. Eerst even over het hek gestapt bij deze krullenkoppen. 
Daarna het bos in. En wat was het mooi. 

Veel mensen willen foto's schieten als het zonnig is en warm en droog. Maar dit is zulk tof weer. Fijne kleurtjes. Het heeft iets melancholisch, de herfst in een bos. Zaterdag twee shoots, Waarvan er één buiten. Yay!

21102016 // BAM; dynamische familiekiekjesVanmiddag in een oude boerderij een familieshoot gedaan. Wat een heerlijk gezelschap - maar dat wist ik eigenlijk al. Geen getut en liever geen poses. Stoer en tegelijk heel lief; Constant in beweging; veel interactie. Dit in combinatie met het licht en een industrieel decor; daar worden de foto's een beetje kuntstig van, vind ik - en ik houd ervan. Geen perfecte plaatjes, maar BAM, jezelf neerzetten (zelfs als je ziek bent; topwijf!) Is het toch weer perfect: perfect jullie.

Ik hoop dat jullie minstens nóg 25 jaar met elkaar mogen vieren.