20 juni 2017 // de held-op-geitenwollen-sokken-dag


"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Pippi Lankous

de held-op-geitenwollen-sokken-dag
Wat? Een inspirerende en motiverende workshopdag voor dat ene - misschien laatste - zetje. Om de droom waar te maken. Niet dat we aan het einde van de dag meteen doorrijden naar kamer van koophandel, maar handvatten om een begin te maken; ook voor de stappen die daarop volgen. Dat wat je zolang niet hardop uit durfde te spreken. Die droom vorm gaan geven. Of dat stapje ervoor; beeld krijgen bij wat je nou precies wilt. Ook hebben we het over de gedachten en zaken die je belemmeren en hoe je daar mee om kunt gaan.
Deze dag bevat verschillende (soorten) activiteiten, een lunch en uiteraard koffie/thee, een sapje en wat lekkers... Tenslotte ga je naar huis met een leuke goodiebag en heel veel enthousiasme.
Er is een mogelijkheid om contact te houden onderling, zodat je niet in een gat valt na deze dag.

Wanneer? 20 juni 2017 van 10.00 uur tot 15.00 uur

Waar? Bij mij thuis in Doetinchem

Voor wie? Voor iedereen die zich aangesproken voelt. Voor lafaards en vooruitschuivers. Voor onzekeren. Voor creatievelingen die op knappen staan. Voor dromers en doemdenkers.
Nog niet overtuigd? Deze dag is bijzonder laagdrempelig (behalve dan die enorme opstap bij de voordeur hier), dus laat je niet weerhouden door welke gedachte dan ook. 

Wat kost dat? €80,- per persoon, inclusief materialen en consumpties (waaronder een overheerlijke lunch). Let op; er is een maximum van 8 personen.

Aanmelden?
Stuur een mail naar mevrouwwispeltuut@gmail.com met daarin je naam, adres, telefoonnummer, mailadres en vertel me ook waarom je mee wilt doen... (vragen, verlangens, enzovoorts).
Stuur me ook gerust een berichtje als je vragen of opmerkingen hebt.


klik hier voor de aanleiding voor het organiseren van deze dag


Geen opmerkingen:

Een reactie posten