19062015 | ontvangen


Woensdag- op donderdagnacht - 18 juni om 03.58 om precies te zijn - is onze dochter geboren. Ze is gezond en heel lief. En klein. 

Ze heet Eden (Anna Eden). Haar naam is een wens die we haar meegeven. We hopen dat ze vervuld mag worden met vreugde, blijdschap, dankzegging en gezang tot eer van haar Schepper, zoals staat in Jesaja 51:3.

"Want de HEERE zal Sion troosten, Hij zal troosten al haar woeste plaatsen, en Hij zal haar woestijn maken als Eden, en haar wildernis als den hof des HEEREN; vreugde en blijdschap zal daarin gevonden worden, dankzegging en een stem des gezangs."

Ik geniet van de verwennerij van manlief en de zorg van grote broer en zus en we hebben de afgelopen dagen al een heel fijne 'herstart' gemaakt. Net alsof je gezin een update krijgt, om het maar hip te zeggen. (Er valt alleen geen handleiding te downloaden, ha!)

Bedankt ook voor alle lieve wensen en woorden na mijn vorige bericht! Het zal hier wel even stil zijn. Ik neem aan dat jullie me dat niet kwalijk nemen...

Goed weekend!

15 opmerkingen:

 1. Van hárte gefeliciteerd met jullie 3e wondertje! Wat mooi weer en bijzonder..
  Geniet van alle mooie momenten, hoop dat je voorspeodig op mag knappen. Loop niet te hard van stapel als de zuster weg is ;-) sterkte met de mindere dingen die er ook bij horen.

  Wat n mooie betekenisvolle naam!

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Eden! Wat fijn dat alles goed is gegaan! Rust maar lekker uit. Dat bloggen komt wel weer!
  Groetjes, Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte! Wat een mooie naam en betekenis. ... Hoop dat alles goed gegaan is. Geniet van de komende tijd! Liefs ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooo gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, veel geluk en gezondheid gewenst voor jullie allemaal.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Mooie naam ook, ik hoop dat jullie met elkaar een heerlijke tijd mogen hebben. Geniet ervan en Gods zegen, wijsheid, liefde en leiding voor jullie gezin. Lieve groetjes Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit kleine grote wonder!! Wat een mooie naam heeft ze, en wat een wens daarin.... Geniet van dit nieuwe kindje met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met dit mooie kleine wondertje! Ik wens jullie samen heel veel geluk, liefde en gezelligheid met elkaar. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig bijzonder wonder! Gefeliciteerd! Geniet en rust! Wees gezegend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk joh! Gefeliciteerd. Geniet en herstel. En heel veel zegen. Wat een mooie naam en wens geven jullie haar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem23.6.15

  Van harte gefeliciteerd! Geniet van al je zegeningen. Gods zegen gewenst in de opvoeding van je kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met Eden! Laat je lekker verwennen. Gaat het goed ( nog steeds?).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh, heb ik nog steeds niet gereageerd?
  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige, lieve, warme, zachte wondertje!

  En wat een prachtige wensen bij haar naam, voor haar leven!

  Ik wens je mooie maanden toe -hoe gigantisch slaperig je je ook kunt voelen-. Ik wens je vertedering, verwondering, simpel genieten van de kleinegrote dingen, manna en genade voor elke dag.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen