fotografie"To me, photography is an art of observation. It's about finding something interesting in an ordinary place... I've found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them." - Elliott Erwitt

Foto's vangen een moment. Een karakter. Een sfeer. Een gevoel. Iets om te koesteren. Dat 'vangen' doe ik graag. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen foto maak. En zonder camera zie ik alles nog als plaatjes. Het licht, een gebaar, een uitdrukking of de kleuren... vaak is het moment snel voorbij; dat maakt het voor mij spannend om het goed vast te leggen. Ik houd van spontane beelden. Details. Allerdaagse taferelen. Iets fotograferen zoals het is; ik word er blij van.

Bij voorkeur geen statische poses of kunstmatige glimlachen - oke, een paar dan. Liever beleef ik het moment mee door de lens en geef ik af en toe eens een aanwijzing. Voor de lens voelen velen zich een beetje kwetsbaar. Voor mij een uitdaging om je gerust te stellen; je moet je niet ongemakkelijk voelen.
Ik denk daarom ook graag van tevoren met je mee over de aankleding en setting van een shoot, zodat het echt iets persoonlijks is; wat bij je past.

Ik maak onder andere bruidsreportages, portretten, shoots van families, gezinnen of stelletjes en sta open voor nieuwe idee├źn. Ik werk niet met een studio. De foto's maak ik met een systeemcamera; de Fujifilm XPro 2.

Enthousiast? Samenwerken? Ik hoop je snel te ontmoeten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Liefs,
Mirjam

mail
instagram
facebook
 klik hier voor meer "Roel en Lotte"


klik hier voor meer "Bas en Esther"klik hier voor meer "Guido en Marlene"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten