about

/ fotografie // moederschap // huisjeboompjebeestje // eten // creativiteit // natuur // schrijven // geloof // wonen /

Hoi. Ik ben Mirjam en dit is mijn deel van het wereldwijde web, met mijn "personal lifestyle blog". 
In het echte leven woon ik in de groenste Achterhoek van Nederland, met manlief, drie kinderen en een steeds groter wordend gezelschap aan dieren. Gelukkig wonen we (tijdelijk) in een huis in het bos, zodat we alle ruimte hebben. 

Ik heb al jaren een blog, omdat fotograferen en schrijven mijn grote hobby's zijn. Mijn blogs hebben al heel wat verschillende vormen gehad; ik heb dan ook duizend-en-een dromen die net zo snel weer verdwenen zijn als dat ze komen, wispelturig als ik ben.
Voorlopig richt ik me op mijn roeping als echtgenote en moeder, maar ikzelf ben daardoor niet verdwenen van de aardbodem en heb dan ook veel interesses en nevenactiviteiten, die ik graag met je deel.

Verder ben ik erg gevoelig, enthousiast, ondernemend, chaotisch, impulsief, langzaam (behalve als het om praten gaat) en dromerig, een liefhebber van verse, pure en fijne dingen, mooi licht, muziek, op blote voeten lopen en knuffelen met mijn kinderen. Ook probeer ik bewuster, groener, eenvoudiger, vriendelijker en gezonder te zijn, kan ik uren niets doen of hysterisch luidruchtig zijn, doe iets helemaal wel of helemaal niet, De rest lees je wel in mijn blogs die ik op willekeurige tijdstippen online zet.

Liefs,
Mirjam

1 opmerking:

  1. wat heb je een prachtig blog, via via kwam ik het tegen
    gefascineerd heb ik zitten lezen.
    ik ga je zeker volgen via Bloglovin
    met warme groet Manon

    BeantwoordenVerwijderen