Ik weet bijna niet meer hoe de laptop aan moet. Dat is op zich helemaal niet verkeerd - vind ik - want ik heb wat tegen de moderne media (ze slokt teveel tijd en aandacht op in onze maatschappij). Maar ik mis het bloggen wel. Ik mis het plannen maken en het creatieve bezig zijn. Ik mis het delen van recepten en 'gewoon' de allerdaagse beslommeringen. Ik mis het gewone leven een beetje, want ik hobbel nog steeds achter de feiten aan. Ach, nog steeds. Dochterlief is morgen nog maar drie weekjes. Nog drie weken kraamvrouw volgens de boekjes. Volgens de boekjes moet je ook op zoek naar het nieuwe ritme. Ook daar moet ik maar mee leven, want het is waar. Heel waar.
Ik wil nu bijvoorbeeld m'n bedje in duiken. Maar nee, dat kan tegenwoordig niet zomaar. Mevrouw moet nog een slokje. Het geeft niet. Maar het is wel even de balans opmaken; wat wil ik / wat moet / wat is haalbaar / wat is prettig?
 
Tot snel, hoor. Dan ga ik even jullie - door mij verwaarloosde - blogs bekijken. Liefs,

3 opmerkingen:

  1. Pak je rust, dat is gewoon even het belangrijkste voor jou én je meisje. De rest komt wel weer. Geniet! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk weer even een berichtje van je te lezen. Het is altijd weer even wennen met een tweede erbij en dan weer in het dagelijkse ritme te komen. Doe het maar rustig aan hoor! Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als kraamvrouw mag je je rust nemen hoor... ik volg je via bloglovin dus ik zie je blogjes daar vanzelf verschijnen. Take care.

    BeantwoordenVerwijderen