07072014 | huisgemaakte muesli





Vandaag heb ik een enorme pot muesli gemaakt. En het smaakt eerlijk! Voor de liefhebbers; 

MUESLI
speltvlokken, havermout, gojibessen, moerbeibessen, zonnebloempitten, pompoenpitten, walnoten, pecannoten, rozijnen, hazelnoten, cranberries. De hoeveelheden naar eigen inzicht. 

Wij eten dit nagenoeg elke dag als ontbijt met (roer)yoghurt - bij voorkeur die met de levende yoghurtcultuur; Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus en Streptococcus salivarius ssp. thermophilus - en een beetje honing of agavesiroop. Als je goed kauwt, zit je ook goed vol. 

Eet smakelijk!

4 opmerkingen:

  1. Jammie ik maak altijd zelf cruesli, vinden wij net iets lekkerder... Heb laatst aardbeitjes gedroogd, deze gaan binnenkort ook in zo'n cruesli belanden ;)...
    Waar koop je speltvlokken trouwens?
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik koop speltvlokken bij de Jumbo. Die heeft tegenwoordig een schap met heel veel van dit soort 'superproducten'. Smaakt! heet het merk.

      Verwijderen
  2. Mirjam
    ik vind dat je erg mooie foto's maakt!!

    liefs Myl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi! I would like to invite you to check out our site mytaste.be . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.

    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.mytaste.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.

    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen