11122014 | goodness inside

In de laatste week van november besloten vrienden van mijn zus een hulptransport te organiseren richting Noord-Irak. Voor de vluchtelingen. Je zou kunnen zeggen dat het op een positieve manier totaal uit de hand liep. 
Deze week werd alles gesorteerd en omdat er veel meer binnenkwam dan verwacht was, konden ze wel wat hulp gebruiken. Maar ook dat was boven verwachting. Of misschien kan ik beter zeggen 'verwachting van Boven'. 
Dat de temperatuur onder het vriespunt was, deed niemand wat. De koffie werd des te meer gewaardeerd. Gezelligheid alom. 
Uiteindelijke resultaat; twee vrachtwagens met 1962 dozen en zakken vol kleding, verzorgingsartikelen, dekens, speelgoed en schoenen. Mooi verwoord door één van de dozen zelf (foto 5). Voor de oplettende kijker; 'goodness inside'. Dat waren dus niet de bananen. 

Wat een vrijgevigheid en wat fijn en goed om samen zo bezig te zijn voor de naasten. Wat hebben wij het goed. En wat fijn dat er dan zoveel mensen zijn die daar nog wat van afstaan. Laten we vooral hopen dat het werk en de goederen tot zegen zijn en de ontvangers op deze manier in aanraking komen met het Evangelie. Want Hij alleen geeft ware 'goodness inside'. 

Voor meer informatie over dit project; check deze pagina op facebook

5 opmerkingen: