05052015 | aftellen en opstapelenHet aftellen is nu wel een beetje begonnen. Komt omdat we nu wel erg nieuwsgierig worden. Wordt het een jongetje of een meisje? Hoe verloopt de bevalling en hoe gaat het straks met ons vijfjes? 
Verder genieten we van het stijgende kwik, de aardbeien-aanbieding van de JUMBO - yum wat een heerlijk zoet-rode snoeperij is dat - en al de wilde plannen.

Ik ben druk met het maken van leuke dingen voor de markten waar ik op hoop te staan eind deze maand en begin volgende maand. En met het fantaseren over ons nieuwe huis. Want we hopen dit jaar nog te verhuizen! We zijn er erg dankbaar voor en hopen dat ook daarin alles voorspoedig verloopt. 
Ik maak me ondertussen dus ook enige zorgen over de 'bende' die we verzameld hebben op zolder, waar moeten we dat straks allemaal kwijt? Het huis heeft een compleet andere indeling. En waar laat je dan twee logeerbedden, een pooltafel(!) en vooral die enorme hoeveelheid 'knutselspullen'? 
We moeten de boeken verlossen van de veel te kleine, uitgescheurde verhuisdozen (die staan daar al jaren op zolder) en ik heb een verzameling glaswerk waar je duizelig van wordt. Maar goed, dat heeft dan uiteindelijk ook weer een bestemming, want als je de dekseltjes met iets leuks erop geplakt bespuit... de rest heeft manlief vanavond in de glascontainer gegooid, uiteraard nadat ik het gesorteerd had...

Ik heb mezelf een pinterest-verbod op gelegd, waar ik me totaal niet aan houd. Nog zoveel leuks... 
Eerst afmaken waar ik mee begonnen ben; een positiejurk naaien, een lapjesdeken maken, er staat nog een mueslireep-recept op de planning en de zolder opruimen, een beslissing nemen over die berg kleding die boven ligt te wachten op een vonnis (weg of houden) en tussen de bedrijven door moet ik de was en strijk bijhouden, mijn huis poetsen voor de foto's voor de verkoop en dan heb ik het nog niet over de langlopende projecten als foto-albums maken en onkruid wieden. 
O ja, Lev heeft vakantie. Laten we ook nog wat leuks doen... 

We vervelen ons hier niet. 

1 opmerking: