28052015 | even aandacht als het u belieft

De nachten zijn zwaar, want ik slaap half wakker. Mijn benen zijn log, mijn buik is te dik, de botten wat pijnlijk, het hoofd te moe. Nog drie weken plus het restje... Ik ben wat betreft het kindje in mijn buik nieuwsgierig, ietwat gespannen ook... en verder erg druk. 

Ik wilde twee dingen onder de aandacht brengen. 
Aanstaande zaterdag 30 mei hoop ik op de textiele handwerkdag te staan in Zelhem. Klikkerdeklik voor meer info. 
Voor deze dag heb ik een nieuwe haak-/breitechniek geleerd en ben ik mijn handen schraal aan het soppen met vilten. Komt dat zien! Het is gewoon een gezellige dag die vooral liefde en aandacht voor het textiele handwerken vraagt. Er is het één en ander te koop. Ik sta hier ook namens Twinkeltje, de plaatselijke 'wolwinkel' met nog veel meer leuks dan alleen wol. 

Volgende week zaterdag hoop ik op de Gardenfair Landelijk en Sfeervol in Baarn te staan. Brocante, antiek, mooie en fijne spulletjes... Deze markt is voor het goede doel, namelijk Woord en Daad. Dus mocht je daar in de buurt zijn, welkom! 

2 opmerkingen:

  1. Te ver uit de buurt!

    Maar ik wens jou wel alvast heel veel sterkte met de laatste loodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt erg leuk...
    Wat spannend: bijna uitgerekend. Nog even en dan mag je als alles goed gaat jullie kindje in je armen houden. Wat een wonder! Veel zegen en sterkte voor de laatste weekjes! Liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen