25082016 | summervibes
In wijngaard Duetinghem 838 heb ik vanmiddag met twee lieve meiden de zomer gevierd. Meteen voor de wijnboer wat flessen op de foto gezet. Heerlijk weer, fijne sfeer.
En vooral ook veel kleur. Van de groene wijngaard met het frisse fruit, naar een verlaten kas met heel mooi licht en de stoere kleurenexplosie van graffiti op het industrieterrein. Die kas was trouwens nog wel een dingetje, want wat was het daar warm! Het stond ook helemaal niet op de planning, maar op weg naar de wijngaard passeerden we de kassen en het licht is daarin altijd zo mooi... We zijn naar binnen gekropen (in combinatie met de graffiti lijken we nu professionele krakers) en hebben er snel wat plaatjes geschoten. Aangezien de zolen van onze gympen smolten - bijna dan - zijn we maar weer snel naar buiten gevlucht, waar 32 graden Celcius dan ineens heerlijk koel lijkt.

Eindelijk ook mijn instax mini weer gebruikt en ik ben sinds kort in het bezit van een analoge camera (canon ea-1 program) waarmee je dus nog op z'n ouderwets foto's maakt op een filmrolletje. Nog even wachten hoe die eruit komen te zien, want het rolletje is nog lang niet vol. Maar o, wat wil ik ze graag zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten