26052016 | warme wollen winterdekens

Wie wil dat nou niet tijdens een hittegolf; een warme wollen winterdeken... niet? Ze hangen hier aan de waslijn; voor de "hip @2eHANDS kinderkledingbeurs die gepland staat op 1 oktober (in Zelhem). 

De wat? Vriendinnen van me organiseren een kinderkledingbeurs met tweedehands kleding en allerlei leuke kraampjes, waaronder ik dus met vooral veel vintage wollen dekens en mooie en fijne dingen die ik ervan maak; kussens, jassen, handschoenen, theemutsen, enzovoorts. Aangezien de beurs op 1 oktober is, sta je dan - bij leven en welzijn - op het punt de winterperiode in te gaan. En dan is zo'n wollen deken zo gek nog niet. Maar hé, zo'n deken is ook nog niet zo gek als picknickkleed, speelkleed of gewoon voor het mooi voor over het voeteneinde van je bed, bijvoorbeeld. De kleurtjes lenen zich ook voor deze tijd van het jaar. De mintgroene - met een prachtig patroon - deed het bijvoorbeeld uitstekend op de 'set' van de fotoshoot van gisteren

Niet alleen winterse sferen hier, het is ook volop zomer met zwembad, plakhandjes en veel limonade. Heerlijk om buiten te eten (scheelt weer dweilen) en het is dubbel genieten, als de kinderen zich zo goed vermaken hier. 

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten