workshopIets te vieren? Zoekt u een inspirerende, creatieve activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of voor een ontspannend moment met zussen of vrienden?
Wij inspireren u graag! Lees hieronder hoe.

Klik hier voor informatie over een workshop vilten.
Klik hier voor informatie over een workshop weven.

over Mevrouw Wispeltuut
Mevrouw Wispeltuut geeft inspirerende, creatieve workshops die gebaseerd zijn op de (hedendaagse) Noorse ‘husflid’ oftewel huisvlijt.
Huisvlijt is praktisch en/of decoratief werk, gemaakt door mensen die geen scholing daarin hebben maar, vaak voor eigen gebruik, voorwerpen voor alledaags gebruik vervaardigden of beschilderden. Huisvlijt is ook om kosten te besparen en toch iets moois te kunnen presenteren. 

Wispeltuut komt van ‘wispelturig’, oftewel; afwisselende workshops en constant vernieuwde inspiratie!


algemeen 
Ik wil met een motiverende inleiding en instructie laten zien hoe men zelf met eenvoudige middelen/materialen leuke, persoonlijke dingen – bijvoorbeeld cadeautjes – kunt maken. De werkstukken variĆ«ren per workshop en kunnen ook aangepast worden aan een thema, indien gewenst. Hiervoor hoeven de deelnemers helemaal niet creatief te zijn. Alles onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Uiteraard mag het creatieve resultaat mee naar huis genomen worden. 

Workshop op locatie (in overleg). Ook leuk om te weten dat de workshops betaalbaar zijn. (Vanaf €5,00 heeft u een kinderfeestje.) Alle dag(del)en zijn beschikbaar, met uitzondering van de zaterdagavond en zondag. De meeste workshops duren ongeveer anderhalf uur. In overleg verzorg ik ook een high tea, al dan niet in combinatie met een workshop.
Een aantal voorbeelden;


vrouwenfeestje of vrijgezellenfeestje
Met (schoon)zussen, vriendinnen of dochters... Een inspirerende intro rondom het thema 'vrouw' of samen even de aanstaande bruid in het zonnetje zetten . Uitleg volgt en daarna gezellig aan de slag. 

kinderfeestje
Workshop voor kinderen vanaf vijf jaar, waarbij u als ouder  nagenoeg alleen maar foto's hoeft te maken. De rest is geregeld. Uiteraard is een 'themafeest' mogelijk en wordt het werkstuk naar wens aangepast.


personeelsuitje - teambuilding
Wederom een inspirerende (creatieve) workshop voor organisaties of bedrijven, waarbij we ook werken aan teambuilding. Denk aan een gezamenlijk product voor een ereplaats op de werkvloer. Ook hier zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar!

of iets anders...
Op zoek naar inspiratie, out-of-the-box-denken, even een momentje er tussenuit, creatief zijn met low-budget, een cadeau-workshop-bon voor je moeder of misschien heb je zelf een briljant idee... Laat het weten en ik denk met je mee om een passende workshop te organiseren. regelmatig plan ik zelf een workshop: houd de agenda hier in de gaten of volg me op facebook.

contact
Neem contact op en ik organiseer voor u een passende en inspirerende workshop!  Mail vrijblijvend naar mevrouwwispeltuut@gmail.com of reageer op dit bericht of www.mevrouwwispeltuut.nl.1 opmerking:

  1. Interessant blog. Zelf vind ik creatieve workshops ook altijd heel leuk. Van de zomer zijn wij met het bedrijf zandsculpturen gaan maken, dit was erg bijzonder! Zeker een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen