07072014 | huisgemaakte muesli





Vandaag heb ik een enorme pot muesli gemaakt. En het smaakt eerlijk! Voor de liefhebbers; 

MUESLI
speltvlokken, havermout, gojibessen, moerbeibessen, zonnebloempitten, pompoenpitten, walnoten, pecannoten, rozijnen, hazelnoten, cranberries. De hoeveelheden naar eigen inzicht. 

Wij eten dit nagenoeg elke dag als ontbijt met (roer)yoghurt - bij voorkeur die met de levende yoghurtcultuur; Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus en Streptococcus salivarius ssp. thermophilus - en een beetje honing of agavesiroop. Als je goed kauwt, zit je ook goed vol. 

Eet smakelijk!

3 opmerkingen:

  1. Jammie ik maak altijd zelf cruesli, vinden wij net iets lekkerder... Heb laatst aardbeitjes gedroogd, deze gaan binnenkort ook in zo'n cruesli belanden ;)...
    Waar koop je speltvlokken trouwens?
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik koop speltvlokken bij de Jumbo. Die heeft tegenwoordig een schap met heel veel van dit soort 'superproducten'. Smaakt! heet het merk.

      Verwijderen
  2. Mirjam
    ik vind dat je erg mooie foto's maakt!!

    liefs Myl

    BeantwoordenVerwijderen